PERE LLORENS VILA: “ESTIC AGRAÏT, HE CONEGUT UN MÓN DEL QUAL NO EN SABIA RES”

Barba Rossa, empresa col·laboradora del Taller Jove

26 de Juny de 2023
Àrea Comunicació Fundació Persones amb DiscapacitatComunicació
  • PERE LLORENS VILA: “ESTIC AGRAÏT, HE CONEGUT UN MÓN DEL QUAL NO EN SABIA RES”
  • PERE LLORENS VILA: “ESTIC AGRAÏT, HE CONEGUT UN MÓN DEL QUAL NO EN SABIA RES”
  • PERE LLORENS VILA: “ESTIC AGRAÏT, HE CONEGUT UN MÓN DEL QUAL NO EN SABIA RES”
  • PERE LLORENS VILA: “ESTIC AGRAÏT, HE CONEGUT UN MÓN DEL QUAL NO EN SABIA RES”
  • PERE LLORENS VILA: “ESTIC AGRAÏT, HE CONEGUT UN MÓN DEL QUAL NO EN SABIA RES”
  • PERE LLORENS VILA: “ESTIC AGRAÏT, HE CONEGUT UN MÓN DEL QUAL NO EN SABIA RES”

En Pere, és propietari de les botigues Barba Rossa – Gits ubicades a Maó i a Es Castell. Des de novembre de 2020 va començar a col·laborar amb el Taller Jove de la Fundació per a personis amb discapacitat, ampliant aquest vincle durant aquests anys. Ple d’idees, propostes i guanyis, hem volgut que ens conti la seva història:

Com vas conèixer la Fundació per a persones amb discapacitat?

Sabia que existia, jo crec que és coneguda tant per la premsa, les furgonetes, ... Fins que no va haver-hi contacte després de la pandèmia sabia que existia però no que existien aquestes col·laboracions.

Per a mi va significar descobrir un món del qual no coneixia res. Al principi, em va ser molt difícil, em feia por la possible que es mal interpretés però et venen a cercar i estan agraït i després comença a entendre l'objectiu.

Quals van ser les primeres tasques en Taller Jove?

Al principi, no se'm van ocórrer moltes cuses. Després vaig començar a pensar estic tot sol en botiga, i hi ha moltes tasques que són necessàries però em lleven molt temps. Comencem per fer pegats i sobres sorpresa.

A mesura que hem anat col·laborant he anat pensant en tasques o activitats que amb ells es podrien implementar. Tenim com un catàleg de tasques durant l'any que van variant i que no descarto que puguin ampliar.

Has ampliat a mes àmbits de Fundació?

Els clauers de flotadors de xarxes de mar han estat un pas més . S'ha impartit un taller de clauers, em va sorprendre la seva capacitat; són nois joves amb una discapacitat però tenen tantes ganes de millorar...

Com valores el resultat?

És veritat que al principi per desconeixement de la tasca fa falta anar corregint una mica però ara el resultat és bo i els clients els estan valorant.

El meu negoci sempre dic que és com un banc de proves. Jo no soc ningú per a dir si alguna cosa és bona o no sinó que és el client qui acaba demostrant si un producte val, i aquest està tenint molt èxit.

Valora el teu experiència amb aquesta col·laboració amb Taller Jove

He anat entenent que per a aquests nois a partir de 18 anys tenir unes primeres tasques de responsabilitat, complir uns terminis, de superació, adaptant-se als canvis que anem introduint, ... a ells els va molt bé. Com a primers passos és una bona escola.

Per part meva, hi haurà col·laboració amb barba rosa durant molts anys. Estic més que content. Arribar allí i veure que molts dels nois són com a amics, tant quan vaig al taller com quan passen per davant de la botiga.

Quals són els futurs projectes que posaràs en marxa?

Segur que hi haurà, però el mag no pot revelar tot els seus trucs en la primera entrevista. Cal deixar al públic expectant per a pròximes entrevistes, però serà en breu.  

Notícies relacionades

EROSKI ENTREGA A FUNDACIÓ ELS 7000 EUROS OBTINGUTS AMB ELS VENTALLS SOLIDARIS

Àrea Comunicació Fundació Persones amb DiscapacitatComunicació
08/07/2024

Aquesta és la tercera campanya que organitza la cadena a benefici de Fundació

Llegir més